Vier de zomer bij Vier Hoog Breda

Foto: Vier Hoog Breda

De gehele zomervakantie, van 10 juli tot en met 19 augustus, kun je bij Vier Hoog Breda een uurtje bowlen voor maar €15 per uur. Dat is nog eens goedkoop én gezellig zomers uitje!

Al sinds jaar en dag is bowlen hét uitje voor families, vrienden en collega’s. Denk bij Vier Hoog Breda niet aan een traditionele bowling, maar een mega hippe locatie met 10 hagelwitte bowlingbanen, ultramodern scoringsysteem en verschillende spellen voor groot en klein. Door de sfeerverlichting kunnen de banen in alle kleuren van de regenboog gekleurd worden. Beleving en gastvrijheid, daar gaat het om bij Vier Hoog Breda. Zo vinden zij het belangrijk dat u zich thuis voelt; tijdens uw uitje mag het aan niets ontbreken.

Het uitje is deze zomer al helemaal compleet te maken met het BBQ pakket(arrangement?)! Tijdens deze BBQ genieten jullie van vijf soorten vlees, frisse salades, verse friet en (truffel)mayonaise.

Jullie worden door een privé gastheer/vrouw ontvangen met verse bruschetta van de grill en een heerlijk glaasje prosecco. Deze gastheer/vrouw zal het vlees voor jullie bereiden waardoor jullie optimaal kunnen genieten. Als afsluiter van deze heerlijke BBQ een trifle met mascarpone, chocolade en framboos.

Reacties

Cookieinstellingen