Alphabet breidt uit naar Russische markt

Foto: BMW Group (all rights reserved)

Alphabet is nu ook te vinden in Rusland en is hiermee vertegenwoordigd in 23 landen, verspreid over Europa, Australië en China. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd aan de Takkebijsters in Breda.

De aanwezigheid van Alphabet in Rusland is mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking met Major Profi – de meest ervaren leasemaatschappij van Rusland. Russische bedrijven, evenals internationale ondernemingen die hier vestigingen hebben, kunnen nu ook profiteren van de mobility oplossingen van Alphabet!

Alphabet kijkt uit naar de samenwerking met Major Profi. Afhankelijk van de specifieke behoeften van ieder bedrijf biedt Major Profi een scala aan hoogwaardige diensten zoals onderhoud, levering van auto’s, tankpassen, vervangende auto’s, pechhulp, verzekeringen en privéchauffeurs. Alphabet is een samenwerking aangegaan met Major Profi omdat dit een betrouwbare, gerenommeerde en gevestigde servicepartner in Rusland is. “We zijn verheugd dit partnerschap aan te gaan met Major Profi en onze aanwezigheid in Rusland te versterken. Major Profi staat erom bekend uitmuntende service te leveren aan zijn klanten. We kijken uit naar deze samenwerking met onze nieuwe partner om onze reeks diensten uit te breiden naar een land met een opkomende economie”, aldus Rüdiger Ebel, Head of New Markets bij Alphabet International.

Anton Sapozhkov, General Director van Major Profi, is van plan de best mogelijke resultaten te halen uit het partnerschap met Alphabet: “We kijken uit naar deze samenwerking met onze nieuwe partner Alphabet. Voor ons is dit een mooie kans om de krachten te bundelen met een zeer succesvolle partner die expert is op het gebied van mobiliteit en die ons in staat stelt onze producten en diensten verder te ontwikkelen. Dankzij deze samenwerking kunnen we individuele oplossingen bieden voor de zakelijke mobiliteitsbehoeften van onze klanten en kunnen we voldoen aan de vereisten van internationale ondernemingen in Rusland”, aldus Anton Sapozhkov.

Major Profi is in 2008 opgericht in Moskou en heeft momenteel meer dan 100 medewerkers in dienst. Op dit moment is het bedrijf een van de top 5 bedrijven in de Operational Lease markt in Rusland. Major Profi maakt deel uit van de grote holding Major Auto (de grootste autodealer netwerk in Rusland, de officiële dealer voor 42 automerken en al meer dan 20 jaar actief op de markt).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen