De Faam komt nu wel heel snel in zicht!

Foto: Frontaal

De crowdfunding is nu krap een maand onderweg en Brouwerij Frontaal is al 172 aandeelhouders rijker. Er is inmiddels al voor krap 215.000 euro geïnvesteerd! Dat betekent dat de aandeelhouders nu voor bijna 10% (4.200 aandelen) eigenaar van Brouwerij Frontaal zijn. Hoe tof is dat!

Als eerste brouwerij in Nederland geeft de Bredase brouwerij Frontaal publiekelijk aandelen uit via een crowdfunding. Met de crowdfunding willen zij €500.000 ophalen om de brouwerij en het proeflokaal uit te breiden. De brouwerij gaat zich vestigen in de oude snoepfabriek De Faam in Breda.

Dankbaar

Eigenaren Roel, Jaap, Paula, Victor, Koen, Boyan, Casper en Zhanawe: “We zijn jullie heel erg dankbaar voor het vertrouwen in onze brouwerij. Omdat ze merken dat er nog steeds heel veel animo is voor informatie-avonden, worden er nog twee extra avonden ingepland! En wel op donderdag 4 en 10 oktober.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om 18:30 start de avond bij proeflokaal (Veilingkade 9) en krijg je een welkomstdrankje. Roel is er dan om wat te vertellen over de crowdfunding. Heb je vragen over de crowdfunding? Dan is dat het moment om ze te stellen!

Om 19:30 rijden de eigenaren met de bezoekers per fiets (vergeet deze niet!) naar de Faam. Je krijgt dan als één van de eerste de oude productiehallen van de Faam te zien in z’n originele staat. Na afloop is er nog tijd om terug naar het proeflokaal te gaan en een biertje te doen.

Er is voor maximaal 35 personen ruimte om deel te nemen aan de informatie-avond. Ben je al sponsor? Dan kun je reageren op de mail die je hebt ontvangen. Of kijk op de website van Frontaal voor meer informatie.

Rabobank ondernemer van de maand

In juli werd Frontaal door Rabobank Breda nog uitgeroepen tot ondernemer van de maand.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden