Help jij binnenkort mensen weer lekkerder op weg?

Foto: Bianca Dijck (Flits en Klik)

“We willen graag mensen een warm welkom geven. En ze vooral lekkerder terug de weg op sturen met een glimlach!” Zo zorgt Remko Lamme op vijf tankstations langs de rijkswegen A27, A58 en A59 voor zijn gasten. Dat doet hij natuurlijk niet alleen, maar met een compleet team enthousiaste medewerkers. Misschien ben jij binnenkort wel zijn nieuwe collega!

Frank op station De Sprang

Sociaal en gezellig

Het werken op een tankstation zit Christ in zijn bloed. Sinds 1989 werkt hij met veel plezier bij station Labbegat. Hij vindt met name het persoonlijke contact erg leuk: “In dit werk leer je heel wat mensen kennen. Dat zijn geen passanten, maar mensen die bewust hier stoppen voor een praatje. Zo zijn er gasten die elke maandag een bak koffie komen halen. Met hen neem ik altijd de voetbal van het weekend even door!”

Daniëlla op station Labbegat

Goede balans werk en privé

“Deze baan zorgt ervoor dat ik een volledige baan kan combineren met het opvoeden van mijn kinderen.” Tamira werkt bij station Hank en heeft twee schoolgaande kinderen. “Voor mij zijn vooral de vroege diensten ideaal. Dan ben ik om 14.00 uur klaar met werken. Ik ben dus thuis als de kinderen uit school komen. We kunnen dan ’s middags nog van alles ondernemen. Dat ik maar weinig oppas nodig heb is helemaal mooi meegenomen!”

Moussa op tankstation De Sprang

Combinatie met mantelzorg

Zino is naast zijn werk bij station Molenheide ook mantelzorger. “Mijn vader is volop aan het revalideren nadat hij enkele maanden geleden ziek is geworden. Hij moet regelmatig naar specialisten in het ziekenhuis en mag zelf geen auto meer rijden. Doordat ik veel avonden en nachten werk kan ik overdag voor mijn vader zorgen. De band tussen ons is sterker geworden dan ooit had kunnen bedenken!”

Wendy op station Molenheide

De ideale bijbaan

“Ik doe een opleiding met veel zelfstudie, dus ik kan veel uren in een ploegendienst werken.“ Tim is student en werkt parttime bij station Molenheide. “Voor mij is dit de ideale baan naast mijn studie. Ik kan door de wisseldiensten veel uren draaien. Maar er wordt ook meegedacht wanneer ik tentamenweek heb. Dan word ik even wat minder ingeroosterd zodat ik me in die weken volledig op mijn studie kan richten.”

Iets voor jou? Kom een kop koffie drinken!

Remko Lamme: “Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die tegelijkertijd verse broodjes, smoothies en koffies maakt en servicegericht onze gasten met een glimlach verwelkomt. Werken bij R.Lamme Tankstations biedt je een flexibele baan. Uren zijn in overleg uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een studie of schoolgaande kinderen. Er is alle ruimte om je te ontwikkelen binnen een gezellig team van professionals. Ben jij zelfstandig, zelfverzekerd, klantvriendelijk, representatief en help jij graag mensen op weg? Klik dan op de onderstaande link en kijk naar onze openstaande vacatures. Wie weet zitten we dan snel aan een kop koffie!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden