AVRI’s Magical Christmas Show weer betoverend

De dagen beginnen al aardig te korten…langzaamaan maakt ieder zich op voor de naderende herfst en in de verte doemen de feestdagen al voorzichtig op. Bij AVRI Bloem- en Tuincentrum is dat een beetje anders.

Daar is het team al sinds het voorjaar volop bezig met de opbouw van de kerstshow, die dit jaar grootser wordt dan ooit. “De mooiste kerstshow van Nederland”, aldus Bart Damen, die alle voorbereidingen voor deze enorme klus in goede banen leidt.

“Beste wat we ooit hebben gemaakt!”

Vorig jaar won AVRI de publieksprijs voor ‘De beste Kerstshow van Nederland’. Dit jaar zal er alleen een juryprijs zijn maar het kan niet anders of AVRI’s Magical Christmas Show, gooit ook dit jaar weer hoge ogen.  “Dit is het beste wat we ooit hebben gemaakt” zegt een trotse Bart Damen, die de show samen met Lian Stokx, Rob van de Bemd en Jon van der Avoird heeft samengesteld en voorbereid. Hij zegt daarmee niets teveel, getuige de vele oooh’s en aaah’s van de bezoekers die vol verwondering genieten van de prachtig ingerichte ruimtes in het Bloem- en Tuincentrum aan de Heistraat in Oosteind. (tekst gaat verder onder de foto)

v.l.n.r: Rob van de Bemd, Lian Stokx en Bart Damen

Bussen vol bezoekers

AVRI’s kerstshow is inmiddels een begrip is in het hele land. Bussen vol bezoekers vergapen zich aan de prachtig opgemaakte ruimtes waaraan maanden hard gewerkt is met oog voor detail. Bijzondere eyecatchers dit jaar zijn de entree in theaterthema en een vernieuwde miniversie van de Efteling-attractie Aquanura. “Weer een stuk groter dan vorig jaar, met nieuwe muziek en volledig computergestuurd met licht- en geluidseffecten” vertelt  Bart Damen enthousiast.

Januari al begonnen

De voorbereidingen voor de huidige kerstshow zijn in januari van dit jaar al begonnen. “Toen waren we al aanwezig op de Christmasfair, een internationale kerstbeurs in Frankfurt.” aldus Bart Damen. “Wij zijn eigenlijk het hele jaar bezig met deze kerstshow. In mei beginnen we al met de opbouw en daar zijn we dan dus maandenlang intensief mee bezig. Je zult begrijpen dat we deze keer weer apetrots zijn op het resultaat”

Alle dagen open tot kerstmis

Afgelopen weekend was de officiële opening van de kerstshow. De gratis toegangskaarten waren in mum van tijd aan de man gebracht. Vanaf deze week is iedereen natuurlijk van harte welkom om te komen genieten van onze kerstshow. We zijn vanaf nu tot kerstmis dagelijks, ook op de zondagen, geopend”. Je vindt AVRI Bloem- en Tuincentrum aan de Heistraat 47 op de weg tussen Oosterhout en Dongen. De Magical Christmas Show is van maandag t/m donderdag te bezoeken tussen 9.00 en 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden