Felicitaties voor winnaressen Aithra Award en Aithra Belofte Award

Foto: Studio Manon de Koning

Tijdens een prachtige gala-avond in Hotel Nassau Breda zijn zaterdagavond 10 november de winnaressen van de Aithra Awards 2018 bekend gemaakt. Stichting Aithra, die ondernemende vrouwen zichtbaar maakt, reikte dit jaar voor de zevende keer de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uit.

De Aithra Belofte Award werd gepresenteerd door ambassadeur Paul Depla, burgemeester van Breda. Hij vertelde enthousiast over de drie genomineerden, waarna de promotievideo’s van hen werden getoond. Na het voorlezen van het juryrapport door Paul Depla, overhandigde Vicky van Kuijk, winnares van de Belofte Award in 2016, de Aithra Belofte Award 2018 aan winnares Anneke Stins, commercieel directeur Breepark. “Ik ben ontzettend trots op wat wij hebben neergezet als organisatie. Deze award is een kroon op mijn werk!”, zo laat Anneke Stins weten.

Ambassadeur Cees Meeuwis, tevens een van de drie juryleden, nam het woord om de drie genomineerden van de Aithra Award te introduceren aan de ruim 110 gasten. Ook van hen werden de promotievideo’s getoond.  Het winnende juryrapport werd voorgelezen door Renée Daalwijk, Aithra-vrouw en hoofdsponsor namens Handelsbanken en Optimix. Na deze ontknoping overhandigde Esther Goos, winnares van de Aithra Award 2016, de Aithra Award 2018 aan winnares Petra de Kam, concerndirecteur bij Gemeente Breda.

De kapel van Hotel Nassau Breda was omgetoverd tot een feestlocatie van formaat. Op het Aithra Award Gala waren Aithra-leden en hun gasten aanwezig en werd duidelijk belicht wat ondernemende vrouwen met visie, ambitie en voldoende lef zakelijk kunnen bereiken.

De winnaressen zijn na vele selectierondes en inspecties geselecteerd uit ruim 100 genomineerde kandidaten. Uiteindelijk moesten de laatst 6 kandidaten zorgen voor een eigen promotie campagne om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Op basis van de publieksstemmen en een driekoppige  jury zijn de winnaressen bepaald. Ze mogen daarom met recht trots zijn op hun prestatie. Dat ze dat waren, was goed te zien toen ze de prijs in ontvangst namen. De avond werd afgesloten met een spetterende after-party met DJ Dina en er werd nog lang gedanst en nagepraat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden