Prinsentuin van Cooth: Ontdek je wereld

Foto: Prinsentuin van Cooth

Op zaterdag 2 februari 2019 vindt de Open Dag van Prinsentuin van Cooth plaats. Op deze dag opent de school de deuren voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Breda en omgeving. Stap tussen 10:00-15:00 uur binnen, ervaar de prettige sfeer en ontdek alle mogelijkheden die Prinsentuin van Cooth te bieden heeft.

 Talenten ontdekken in de TOP lessen

Op Prinsentuin van Cooth ontdekken leerlingen waar hun talenten liggen en gaan ze deze zo goed mogelijk ontwikkelen. De school helpt de leerlingen uit het eerste en tweede jaar tijdens de lessen ‘Talenten Ontdek Plek’. Zij kunnen dan ontdekken waar ze goed in zijn en wat bij hen past. Op die manier kunnen ze een goede keuze maken uit de profielen en leren ze de ’21-eeuwse vaardigheden’ te gebruiken. Leerlingen zijn hierdoor optimaal voorbereid op de toekomst!

Brede uitstroommogelijkheden

Prinsentuin van Cooth biedt een brede basis voor de verdere loopbaan. Met een diploma van Prinsentuin van Cooth kunnen leerlingen goed voorbereid bij elke mbo-opleiding terecht. Zij zijn klaar voor een toekomst die blijft veranderen.

Kom tijdens de Open Dag op zaterdag 2 februari 2019 van 10:00 – 15:00 uur kennismaken met de school en ontdek alle mogelijkheden die Prinsentuin van Cooth te bieden heeft.

Meer informatie over onze school? Kijk dan op www.prinsentuinvancooth.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0