Sla je slag tijdens de verbouwings-leegverkoop bij Victor Boeren

Bij meubelwinkel Victor Boeren In Oosterhout is een grootse verbouwingsuitverkoop gaande. Er moet namelijk ruimte worden gemaakt voor beddenspeciaalzaak Dreamland, die vanaf het einde van dit jaar bij Victor Boeren zal intrekken.

Samen onder één dak

De prachtige zichtlocatie waar Victor Boeren al bijna 50 jaar (in 2020) haar showroom heeft, wordt binnenkort verrijkt met de showroom van Dreamland. Een toonaangevende beddenspeciaalzaak in Oosterhout. Samen vormen ze eind van dit jaar één geheel, maar blijven wel zelfstandig. Met een eigen entree, de vertrouwde kwaliteit, persoonlijke aandacht en service die men van de bedrijven gewend is. Wel binnen een uniek en nieuw concept: de mogelijkheid van een complete totaalinrichting van uw huis. Van advies, tot ontwerp en uitvoering.

Verbouwingsuitverkoop

De verbouwing van het pand aan de Leijsenhoek is inmiddels in volle gang en uitverkoopperiode is bijna ten einde. Speciaal voor dit weekend worden nieuwe items en collecties aan de uitverkoop toegevoegd en worden tevens vele opruimingsmodellen nog eens extra in prijs verlaagd! Dat betekent dus exclusieve merkmeubelen tegen spectaculair lage prijzen met kortingen oplopend tot wel 80%!

Wacht dus niet langer en sla je slag!

Wacht dus niet langer en ga dit weekend weekend shoppen bij Victor Boeren! Er is een enorme keuze van o.a. banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, decoraties en nog veel en veel meer. In zowel moderne als klassieke stijl en van exclusieve merken zoals Leolux, Rolf Benz, BW, De Sede, Giorgetti en Karat. Zaterdag 23 november is Victor Boeren geopend van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 24 november van 12.00 tot 17.00 uur. Je vindt woonwinkel Victor Boeren aan de Leijsenhoek 34 naast het busstation en je kunt gratis parkeren op de Mathildastraat naast de showroom.

Reacties

Cookieinstellingen