Hoge korting tijdens Mega Showroomuitverkoop bij Dreamland

Foto: Dreamland

Begin september kon je bij onze nieuwsburen Oosterhout Nieuws lezen dat de bekende Oosterhoutse beddenspeciaalzaak Dreamland zal gaan verhuizen. Na 10 jaar in het pand aan de Abdis van Thornstraat keert de winkel terug naar het centrum en komt Dreamland bij Victor Boeren naast het busstation aan de Leijsenhoek in Oosterhout te zitten.

Specialist in slaapcomfort

Robbert Eikhout van Dreamland vertelt enthousiast over de nieuwe beddenwinkel: “Hoewel de nieuwe winkel qua vloeroppervlak iets kleiner zal zijn dan de huidige showroom, zullen we door een slimme indeling van de ruimte juist veel meer kunnen laten zien op het gebied van slaapcomfort. Ook in de nieuwe winkel kun je dus een pefecte selectie vinden van de beste bedden, boxsprings, kussens en bedtextiel. En natuurlijk blijven de bekende merken zoals Auping, Tempur, Schramm en Nox ook in onze nieuwe winkel ruim vertegenwoordigd!”

Wel het advies, niet de prijs!

Voordat de nieuwe winkel haar deuren zal openen, wordt de oude showroom opgeruimd. Iedereen die dus een nieuw bed, kussen of dekbed nodig heeft, kan de komende dagen nog zijn slag slaan. Op dit moment is er namelijk een grote showroomuitverkoop bij de winkel aan de Abdis van Thornstraat. Robbert: “Over enkele weken moet de showroom leeg worden opgeleverd. Je kunt dus nu profiteren van hoge kortingen op veel merkproducten. En ondanks de lage prijzen kan iedereen natuurlijk gewoon rekenen op ons deskundige advies.” Daar kun je normaal toch alleen maar van dromen!

Meer informatie

Dreamland is te vinden aan de Abdis van Thornstraat 70B in Oosterhout. Open van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden