Jumbo lanceert BBQ-service via Whatsapp voor tips en recepten

Foto: flickr

Het BBQ-weer is weer in aantocht en Jumbo Supermarkten heeft daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Hoe bereid je de beste hamburgertjes en sateetjes? Vanaf deze week kunnen Whatsappgebruikers hun vragen stellen aan het Jumbo BBQ-team van Harm Jan Bloem.

Jumbo Supermarkten lanceert namelijk een Whatsappdienst voor klanten die wel wat BBQ-tips kunnen gebruiken. Zij voegen het nummer (06-83942420) toe van Harm-Jan en sturen ‘BBQ-AAN’ en kunnen op die manier onbeperkt BBQ-vragen stellen aan de deskundige.

Kosteloze service

Naast vragen beantwoorden stuurt Bloem zelf ook barbecuetips en recepten. Volgens Jumbo gaat het om een kosteloze real-time service.

“Voor mij is barbecueën niet vanzelfsprekend het bakken van hamburgers en sateetjes. Ik houd het meest van ambachtelijk bereide stukken vlees en vis. Maar barbecueën hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Daarom deel ik als barbecuespecialist graag mijn barbecuetips met de klanten van Jumbo’’, zegt de deskundige tegen Distrifood.

De barbecueservice is beschikbaar tot 31 augustus 2015.

Bekijk de BBQ weersverwachting voor de komende dagen.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden