Advies op maat tijdens interieuradviesdagen

Foto: wikipedia

Heb je twijfels over je huidige inrichting? Of wil je een andere sfeer in huis? Maar weet je niet hoe dit moet aanpakken? Tijdens de interieuradviesdagen op vrijdag 2 en zondag 22 oktober kun je terecht bij Hornbach voor al deze vragen en meer. Een professionele woonstylist geeft gratis advies op maat t.w.v. 95 euro. Inschrijven kan hier. Wees er snel bij vol=vol.

Op beide dagen zijn onafhankelijke woonstylisten van 10:00 tot 17:00 uur aanwezig. Om een goed passend advies te krijgen is het aan te raden om informatie en foto’s van het betreffende ruimte mee te nemen. Denk aan afmetingen van zowel de ruimte als de meubels. Op het online inschrijfformulier staat duidelijk omschreven wat de woonstylisten nodig hebben voor een goed advies.

Advies

In een persoonlijk gesprek van een uur brengt de onafhankelijke woonstylist de wensen en mogelijkheden in kaart. Op basis daarvan wordt een passend advies gegeven. Waarmee de klant niet alleen nieuwe inspiratie geeft, maar ook praktische tips. Bijvoorbeeld de maten en de indeling van nieuwe meubels. Of sfeerdecoraties voor wand- en vloerafwerking. En ook verschillende materialen kleurcombinaties voor wanden en vloeren.

Over Hornbach

Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van 138 jaar en meer dan 16.000 werknemers. In Nederland bestaat Hornbach nu 18 jaar en telt het inmiddels tien vestigingen, waaronder die aan de Konijnenberg in Breda. Hornbach won in 2014 voor de negende keer de Retail Prijs, in de categorie ‘’ Beste Bouwmarkt van Nederland’. Tevens is Hornbach bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GFK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle Hornbach-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen