Het huren, leasen of kopen van printers voor zakelijk gebruik

Het nieuws in regio Breda wordt door veel ondernemers op de voet gevolgd. Deze pagina biedt de ondernemer actueel nieuws in Breda voor de zakelijke markt. Nieuwe en belangrijke content voor de zakelijke markt is van groot belang. Vandaar deze aanbevelingen voor het doen van een belangrijke investering, in dit geval een multifunctionele printer.

Bij een zakelijke printer kopen of een printer leasen dient u met een aantal punten rekening te houden. Zo is de vorm van aanschaf erg belangrijk al wordt dit door veel bedrijven onderschat. Een dergelijke fout leidt tot spijt van een aankoop waar bedrijven op lange termijn last van houden.
Veel bedrijven hebben te maken met een verkeerde investering. U moet van tevoren nadenken over de aanschafvorm waarvoor u kiest. Een zakelijke printer kopen is op de lange termijn voordeliger, maar als u geen budget heeft voor de investering is dit geen handige keuze. Een printer leasen is in dit geval een beter idee, waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor een vastgestelde periode. U zou na het leasecontract de printer voor een klein bedrag kunnen kopen (mits dit vooraf in het contract is opgenomen). Voor een kortere periode – weken of dagen – is een printer huren een goede optie.

Maar niet alleen geld speelt een rol, ook het gebruiksgemak is belangrijk bij het kijken naar een printer. Wanneer uw printvolume namelijk hoog is en de printer kan dit niet verwerken, ontstaan er al snel irritaties. Daarom is het van belang veel tijd te besteden aan het onderzoeken van het gebruikersprofiel en het bedrijfsprofiel om dit nauwkeurig in kaart te brengen. Hier hebben veel organisaties weinig tijd voor, of het is geen prioriteit. In dit geval kunnen hiervoor externe bureaus worden ingeschakeld. Zo heeft u alle zekerheid dat de printer op kantoor heeft staan die naar uw wens is, voor een mooie prijs.

Samen kunnen we de ondernemers van Breda helpen aan de beste printers. Breng uw bedrijfsprofiel en wensen in kaart en stem uw vergelijk hierop af. Breda Nieuws brengt graag actueel nieuws in regio Breda, ook voor de ondernemers. Maar de ondernemers helpen met gratis advies en tips staat ook hoog in het vaandel. Samen gaan we namelijk voor een sterk ondernemend Breda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen