Nieuwjaarsconcerten Brabant 2017

Foto: Philharmonie Zuidnederland

Traditioneel biedt het provinciebestuur de inwoners van Brabant nieuwjaarsconcerten aan. Ook dit jaar worden deze concerten gegeven door de philharmonie zuidnederland. De uitgifte van de gratis kaarten voor de drie concerten is inmiddels gestart.

De drie concerten om de start van 2017 te vieren, worden gegeven in het Provinciehuis in ’s- Hertogenbosch, het Chassé Theater in Breda en, in samenwerking met de gemeente Tilburg, in de Concertzaal in Tilburg.

In het nieuwjaarsconcert kiest het orkest voor licht klassieke muziek. Deze keer is gekozen voor stukken van Richard en Johan Strauss, Johan Strauss jr., Berlioz en Tsjaikovski. Solist is Rob van de Laar op hoorn, de philharmonie zuidnederland staat tijdens de concerten onder leiding van dirigent Lucas Borowicz.

De concerten zijn op dinsdag 3 januari om 20.30 uur in Tilburg, op vrijdag 6 januari om 20.00 uur in Breda, en op zondag 8 januari om 14.00 uur in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch.

Kaarten voor het concert in Tilburg zijn te bestellen via www.theaterstilburg.nl of aan de balie van Theaters Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1. Kaarten voor het concert in ’s-Hertogenbosch en het concert in Breda zijn te bestellen via  www.chasse.nl of  aan de kassa van het  Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8  in Breda. Reserveren per mail is niet mogelijk.

Meer informatie over het concert vindt u op philharmonie zuidnederland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen