Wipneus & Pim kiezen voor Avenue met Carnaval

Dit jaar heeft Theater De Avenue op het allerlaatste moment de artiesten Wipneus & Pim kunnen verleiden tot een weergaloze zaterdagavond in het mooiste Carnavalsparadijs van de Bredase Waterstraat en verre omstreken. Zorg dat je er bij bent!

Wipneus & PimDoor de verwachte barre weersomstandigheden op de zaterdagavond (code oranje rood) en dankzij de wil tot het goede doen van Wipneus kan De Avenue het Bredase publiek een wervelend, weergaloos en wonderlijk bal aanbieden. Pim had deze week al het vuilnis buiten gezet en kan dus ook acte de présence geven. Denk daarbij aan het allermooiste carnavalspaleis van Breda. Als daar geen mooi kindje uitkomt.

DJ’s verruilen Chassé voor Grootsch Avenue CarnavalsBal

Na vele jaren het Chassé plat gespeeld te hebben, heeft het duo Wipneus & Pim gekozen om in 2016 een ècht moeilijke zaal plat te spelen. De lat moet toch altijd weer hoger gelegd te worden. Weet de buitenwacht het Chassé nog wel eens te vinden, de zaterdagavond in Theater De Avenue is gereserveerd voor de Bredasche Mens!

Startschot om 20.11 uur

Het Grootsch Avenue CarnavalsBal start om elf minuten over acht op carnavalszaterdag 6 februari. Kaarten zijn zowel in de voorverkoop te koop aan de deur en via de site van Theater De Avenue, alsook op de avond zelf. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Kaarten kosten € 11,-.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen