Medusa is het huisdier van de week

Foto: Dierenopvang Breda

Ja? Ben ik in beeld? Dan hebben jullie geluk! De schoonheid op uw scherm ‘luistert’ naar de naam Medusa. Vroeger heette ik Kareltje, maar dat is geen naam voor een dame toch? Ik ben inmiddels ruim 7 jaar oud, en toen mijn vorige baas ging verhuizen moest ik dat blijkbaar ook. Ik ben een dame met karakter. Heel lief als het mij goed uitkomt, maar geen schootpoes. Gewoon zo hier en daar een aai en een snoepje, dan ben ik tevreden.

Ik maak ook graag een praatje met je, hartstikke gezellig. Kinderen zijn niet echt mijn ding, dat gehannes aan mijn lijf is niks voor mij. Ik zoek gewoon een plekje waar ik gewaardeerd word zoals ik ben. Oja, een tuin is ook wel een must. Ik speel namelijk graag buiten. Met andere katten kan ik over het algemeen goed opschieten. Dus zoek je nog een huisgenoot die je blijft verrassen? Kom mij gauw eens bezoeken. Miauwtje van Medusa

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen