Kittens zoeken baasje met kerstboom

Foto: Dierenopvang Breda

Wij zijn Lacy en Yenna, 2 vlotte jonge dametjes (geboren in juni 2016) die graag samen willen blijven.

Sinds een week of 11 wonen we samen bij onze pleegouders. Nou echt die hebben wat te stellen met ons gehad…. We zijn beide erg ziek geweest en even waren ze dan ook bang dat we het niet zouden redden. Maar hè… Wij zijn super sterk hoor!! En met alle goede zorg zijn wij er helemaal bovenop gekomen. Omdat we veel steun aan elkaar hebben, wil mama dan ook dat we samen blijven. Tijdens het spelen, knuffelen en eten zijn we samen. Wij zijn echte maatjes die graag bij je zijn en erg van knuffelen houden!

Je snapt dus wel dat je echt niet voor 1 van ons hoeft te reageren… Ook moet je wel een soort van CV sturen. Geen idee wat het is, maar mama zegt dat dat betekent dat je wat over jezelf en je gezin moet vertellen. Zoals: zijn we veel alleen, mogen we naar buiten, heb je genoeg speelgoed en lekker eten en natuurlijk erg belangrijk, heb je centjes voor de dierenarts.
Zie je ons al samen kerst vieren en genieten van het leven met elkaar, stuur dan je CV, zodat we snel eens kunnen daten!

Wij pakken vast ons speelgoed in! Oké?

Tot snel Lacy en Yenna.

Neem contact op met pleeggezin

Onze kittens verblijven in pleeggezinnen van Dierenopvangcentrum Breda, bij interesse kunt u direct contact opnemen met het pleeggezin via het mailadres: [email protected].

kitten uit het asiel

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen