Proeflessen bij Musicaja Zangschool Breda

Foto: Musicaja Zangschool Breda

Hou je van zingen en wil je eens kijken of een cursus bij de Musicaja Zangschool Breda wat voor je is? Volg dan een proefles voor kinderen of volwassenen. Op de Musicaja Zangschool wordt les gegeven aan iedereen die graag wil leren zingen, van jong tot oud, van absolute beginner tot ver gevorderd.

Zo is er voor volwassenen een proefles Stemvorming voor Beginners op dinsdag 28 maart om 19 uur en op afspraak bij het Musicaja Gemengd Koor (maandagavonden van 19.30 uur tot 20.30 uur).

Kinderen zijn (op afspraak) van harte welkom om een proefles te volgen bij het Muziektheater Kinderkoor 5 tot 8 jaar of bij de Muziektheater Zangklas 9 tot 12 jaar. Er wordt les gegeven in kleine groepen, waardoor er veel individuele aandacht is voor elke leerling. En… er wordt toegewerkt naar een echt optreden voor publiek!!!

Kijk op www.musicaja.nl voor meer informatie. De lessen vinden plaats in Vuurplaats, huis voor muziek, theater en meer aan Bastionstraat 13 te Breda. Aanmelden voor een proefles kan via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen