Politie zoektocht naar verwarde man met baby voorbij

Foto: Publiek domein

De Bredase politie is maandagmiddag op zoek naar een 33-jarige verwarde man die een baby heeft meegenomen. De man is rond half vier voor het laatst gezien in de buurt van de Sint Ignatiusstraat. “We maken ons grote zorgen dat de man het kind iets aandoet”, aldus een woordvoerder van de politie.

Update 17:30 33-jarige man is aangehoudenin Oosterhout en ambulance personeel ontfermt zich over de baby.
Volgens een woordvoerder wordt alles uit de kast gehaald om de man en het kindje te vinden. Zo worden speurhonden en een politiehelikopter ingezet, zo meldt Omroep Brabant. Vanwege privacy wil de politie niet veel kwijt over wat de relatie is tussen de man en de baby. “Het is in ieder geval geen gelukkige combinatie. We zijn dringend naar de vermisten op zoek”, aldus een woordvoerder. Treinen rondom Breda rijden stapvoets. Wie het tweetal ziet wordt verzocht direct met 112 te bellen.

Signalement

De politie heeft een burgernetbericht verspreid met het signalement van de verdachte. Het gaat om een donkergetinte man. Hij heeft een klein postuur. De man heeft een blauwgrijze jas en een rode blouse aan. De baby is in een lichtkleurige deken gewikkeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen