Gratis cursus Breda Actief ‘Hoe begeleid ik mijn cliënt duurzaam naar sport, (aangepast) bewegen of vrijwilligerswerk?’

Foto: Vrijwilligersacademie

Op woensdag 17 januari 2018 van 13.30 tot 16.00 uur organiseert Breda Actief een gratis cursus ‘Hoe begeleid ik mijn client duurzaam naar sport, (aangepast) bewegen of vrijwilligerswerk?’. Organisaties en professionals die cliënten bemiddelen en begeleiden op het gebied van participatie kunnen zich voor 11 januari 2018 aanmelden via www.vrijwilligersacademiebreda.nl.

“Lekker ik je vel zitten is voor iedereen belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat iets doen aan vrijwilligerswerk, lekker bewegen of sporten daarbij kunnen helpen, ook voor mensen waarvoor dit niet altijd vanzelfsprekend lijkt. We willen graag onze kennis op dit gebied delen met anderen.” Aldus Claudia Rens, adviseur bij Breda Actief en docent van de cursus. Tijdens de cursus deelt Claudia haar ervaringen op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen. Het doel hiervan is dat meer mensen op de juiste manier worden bemiddeld en begeleid naar passend vrijwilligerswerk of (aangepaste) sport- en beweegactiviteiten.

Programma

Onderwerpen die aan bod komen zijn: informatie over vrijwillige inzet, (aangepast) sport en bewegen, het Sportloket, het gebruik van www.bredavoorelkaar.nl en het bemiddeling en begeleidingsproces naar deelname. Natuurlijk is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen.

Meer informatie

De cursus vindt plaats op woensdag 17 januari van 13.30 tot 16.00 uur bij Breda Actief aan de Heerbaan 100 te Breda.

Voor vragen neem contact op met Claudia Rens of Anu Veldhuis, adviseurs bij Breda Actief, via 076 –52 33 555 of stuur een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen