Nieuwe opstartgroep 5 km in Ulvenhout

Foto: Enforce

Hoe vaak ben jij al begonnen en weer gestopt met hardlopen. Je denkt vast dat het voor jou niet is weggelegd en dat je dit niet kan.

Beginnen met hardlopen heb je vast al eens geprobeerd. Je begint fanatiek, zonder plan en echte toewijding met hardlopen en als het een avond slecht weer is of je hebt een drukke dag gehad, stel je je training uit. Voor je het weet sla je trainingen over en ben je compleet uitgecheckt. Het resultaat blijft uit en je zit zo weer in dezelfde cirkel.

We beginnen vaak aan hardlopen, maar we houden het niet vol en zelfs 80% van de lopers raakt weleens geblesseerd. Steeds eraan beginnen om vervolgens weer te stoppen werkt niet. Door maar wat te doen vergroot je dus kans op blessures enorm en verklein je de kans om iets te bereiken.

Weet jij wat looptechniek is, hoe je rustig, blessurevrij trainingen moet opbouwen en wat je houding moet zijn om echt te kunnen hardlopen? Voor je het weet zit je met een gebrek aan motivatie of met een blessure thuis op de bank en verlies je dat wat belangrijk voor je is weer uit het oog.

Wij vinden dat succesvol hardlopen tot 5-10 km voor iedereen mogelijk moet zijn, mits jij bereid bent ervoor te gaan.

Stap uit de stress van je drukke uitdagende leven en kies nu ook eens voor jezelf. Onze opstapgroep start in de 1 e week van februari voor 12 nieuwe deelnemers in de gemeente Breda / Ulvenhout.

Durf jij jezelf te enforcen en starten met jouw eerste 5 km?

  • Trainingslocatie: Sportpark Jeugdland Ulvenhout
  • Maandag en dinsdagavond.
  • www.enforce.nl voor meer informatie en een gratis coachgesprek om te kijken of het programma jou echt kan helpen.
  • Een mail sturen naar [email protected] mag natuurlijk ook.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen