Lars van Dullemen wint opnieuw wisselbeker Arashi

Foto: Bliemer Arashi Sport

Op zaterdag 7 december j.l. werden de 26e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Arashi van de locaties in West-Brabant. Lars van Dullemen won voor het 2e jaar op rij in de finale tegen Martijn Smit de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar.

Bliemer Arashi Sport sloot het jaar af met de 26e clubkampioenschappen op zaterdag met deelnemers uit Oosterhout, Heusdenhout, Boeimeer, Teteringen, Zandberg, Ginneken, Heuvel, Hoeven, Oudenbosch, Hoogerheide en Bergen op Zoom. Het werd opnieuw een groot succes. Sinds een aantal jaren is meester David van Peer als leraar bezig in de laatst genoemde 6 plaatsen.

Niels Geutjes ontvangt de sportprijs 2019!

Arashi organiseerde al eerder dit jaar de 26 e Baronie Arashi Cup, kata-clinics met judogrootmeesters, de BBQ en het Try-Outtoernooi! Afgesloten werd met een gezellige evaluatie met al de medewerkers bij Arashi thuis. Veertien jarige Lars van Dullemen won voor de 2e keer de Arashi wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale opnieuw te winnen van Martijn Smit. Op weg naar de finale werd gewonnen van Roxanne Roelse, daarna van Luke Prinsen en in de halve finale versloeg hij Floor Vreijdenberger die derde werd. In de finale kwam hij de finalist van vorig jaar tegen, Martijn smit. Hij won in de halve finale van Charifa Benkaddour die derde werd. De finale werd spannend, want de judovrienden zijn gewaagd aan elkaar. Het werd dan ook verlengen met Golden Score. Na een minuut wist Lars met een indraaiworp Martijn naar de grond te werpen en dat leverde een wazari en de winst op!. De sportprijs ging dit jaar naar Niels Geutjes die iedere week trouw 2x komt trainen op de basis -en wedstrijdtraining. Helaas heeft deze talentvolle judoka geen interesse meer in wedstrijden, maar doet hij nog wel aan turnen!!

De clubkampioenschappen, “het Judofeest van Bliemer Arashi Sport” werd weer goed bezocht in de gymzaal aan de Markkant. Maar liefst 200 familieleden en kennissen kwamen kijken naar de wedstrijden van de jonge judoka’s van Arashi. Bij de kleuters werd verrassend goed gejudood en bij de klasse 6 t/m 12 jaar kwamen veel onverwachte kampioenen op het podium te staan. Op 4 judomatten werd gestreden onder toezicht van erkende arbiters en juryleden. Clubkampioen bij de jeugd en junioren werden: Aimée van Dooren, Colin van Loon, Merijn Wurth, Brent Bout, Glenn van Zetten, Lorenzo van Ewijk, Lucas van Wijmeren, Chris Vermeulen, Veerle Schönknecht, Zep Embregts, Guus Klein, Brandon Valkenburg, Nadine van Zetten, Tijn Groen, Sergio Rond, Ruben Schrauwen, Rinze Esseboom, Niels Geutjes, Tharijn Vreijdenberger, Martijn Smit, Charifa Benkaddour, Roxanne Roelse, Kyshaul Cicillia en Nick van Dullemen. Dankzij de sponsors was er voor alle deelnemers een fantastische prijs en oorkonde.

  • Voor foto’s en info over judo wedstrijdtraining, Goshindo/Jujutsu (weerbaarheid) en jeugdkickboksen in Oosterhout en Breda zie www.budokwaiarashi.nl en facebook!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen