Wendy: "2016! Maar de uitdaging blijft!"

09 jan 2016, 18:55 Afvalrace
img 20160109 wa0004
2016: Een nieuw jaar. Maar zeker geen nieuwe uitdaging. De uitdaging om in totaal de 25 kilo af te vallen blijft. We zitten op de helft en ik ga het halen! 2016: Een jaar waar ik hopelijk heel veel mooie momenten mag gaan meemaken.
2015: Helaas met vervelend nieuws afgesloten. En tsja, toch wil ik het even kwijt: Ik zag je de laatste tijd niet veel meer, maar ik ben blij dat ik laatst nog even naar je toe ben geweest. Lieve Toos, je was, je bent en je blijft een topvrouw! We zullen je allemaal gaan missen.

Ooit een bijzondere dag in een bijzondere trouwjurk

Voor mij is 2015 een topjaar geweest. Een jaar met hele mooie momenten. En ik weet het nog als de dag van gisteren dat Marissa me overviel op het werk. Ik stond te trillen als een gek en wist niet meer wat ik moest zeggen. Waar ik normaal gesproken dan niet zoveel last van heb. Ik had een hele mooie droom, nou ja..... ik heb een hele mooie droom. En op dat moment wist ik dat die droom werkelijkheid zou kunnen worden. Ik hoef echt nog niet te trouwen, dat komt allemaal wel. Maar die trouwjurk van mijn overleden moeder, daar ga ik ooit mijn hele bijzondere dag in beleven. Nou kan ik er maar niet vroeg genoeg mee beginnen. Want JA, ik voelde me totaal niet fit. En JA, ik was echt te zwaar. Het moest gewoon veranderen. En dan is die trouwjurk wel een heel mooi uitgangspunt. Want wat was mijn moeder een mooie vrouw, ik zie haar echt als een voorbeeld!!! En zeg nou zelf, je moet niet blijven dromen, je moet er voor werken!

Niet alle kilo's maar wel de buikomvang getackeld

Bij de andere dames hebben jullie gezien in hun blog dat er een officieel weegmoment is geweest. Omdat ik altijd op dezelfde dag en tijd moet wegen is dat bij mij dus afgelopen donderdag geweest. Ik had graag de -vijftien kilo willen aantikken, maar momenteel zit ik op -veertien kilo. En dan ook de buikomvang. Die is sinds mijn intake toch wel aardig wat afgenomen. En eigenlijk ben ik daar dan stiekem wel trots op. 19,5 centimeter verloren.

Samen gaan we ervoor!

De afvallers van Fitness Centrum Prinsenbeek zijn ook allemaal goed bezig. In de feestdagen zijn we allemaal NIET aangekomen. Toppertjes! Ik ben blij dat ik dit samen met jullie mag doen. We zijn op de helft en we gaan er samen nog een hele leuke tijd van maken!
Tot volgende week. X Wendy
img 20160109 wa0006
Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners . Lees al haar blogs .