Afvallen? Kom naar De Afvalrace informatie avond

De afgelopen jaren zijn honderden personen met succes bezig zijn geweest met hun race tegen de kilo’s. De 7e editie van De Afvalrace start na de zomervakantie in dertien gemeentes waaronder Breda, Oosterhout en Halderberge.

De Afvalrace 2019/2020 start op 7 oktober 2019. Op verschillende locaties zijn informatie bijeenkomsten georganiseerd om je te laten informeren over dit life-changing traject. Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor een van de informatie avonden en volg De Afvalrace op Facebook.

Voor wie last heeft van overgewicht en klaar is met het zoeken naar excuses. Voor wie keer op keer tevergeefs een dieet heeft gevolgd wat niet werkt en voor wie wel een sportabonnement heeft maar er niet of te weinig gebruik van maakt. De deelnemers van voorgaande keren hebben topresultaten neergezet met waarvan een aantal met gewichtsverlies van meer dan 30 kilo in 6 maanden. En het zijn niet alleen de kilo’s die voor de ex-kandidaten het verschil maken.

Uit alle aanmeldingen worden namelijk een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. De kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen. Het selecteren van deze kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. De niet geselecteerde kandidaten ontvangen een interessant aanbod om hun doel te bereiken. De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een afvalrace blog.

Een gezonder, fitter en energieker leven?

28 kilo afvallen in 6 maanden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen