Doe mee met de Afvalrace Breda: LAATSTE kans!

Foto: De Afvalrace

De volgende editie van De Afvalrace gaat bijna van start. Wil jij ook eindelijk van dat overgewicht af komen, en je excuses aan de kant gooien? Ben je bovendien bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken?

Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor een van de informatie avonden en volg De Afvalrace op Facebook. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 20 september!

  • dinsdag 24 september 2019 Breda

Wie weet ben jij dan één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mogen volgen. De 7e editie van de Afvalrace start op maandag 7 oktober 2019 in dertien gemeentes waaronder Breda, Oosterhout en Halderberge. Men kan zich inschrijven via de website van De Afvalrace.

Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. Mocht je niet gekozen worden, dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace. Je ontvangt dan een aanbieding van één van de deelnemende personal trainers. De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een blog en vlog.

Een gezonder, fitter en energieker leven?

✔️Kans maken op 180 dagen een gratis personal trainer
✔️Afvallen of fitter worden.
✔️Leefstijl verbeteren
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen