Afvalracer Martine: “Doorgaan met wat ik aan het doen ben!”

Foto: Martine Arends

Het einde is in zicht! We zijn beland in fase #3. TOP FIT heet deze fase. Voel ik me ook topfit? Wat zijn mijn doelen tijdens deze laatste fase van de Afvalrace?

Ik vertel je er meer over in deze blog.

Stabiel

In mijn vorige blog was ik brutaal eerlijk en vertelde ik dat het eigenlijk niet zo goed gaat. Inmiddels heb ik een balans gevonden in mijn emoties rondom mijn afval proces. Ik heb een soort van vrede met het feit dat ik niet zo veel afval als ik wil. Of eigenlijk, ik heb dat geaccepteerd. Sterker nog, ik voel dat ik een enorme winst heb behaald in mijn relatie met eten. Want ik durf te stellen dat ik voor het eerst in mijn leven normaal, gezond eet. En daar ben ik super blij mee! Dit geeft me het vertrouwen dat ik na de finaledag op deze manier door kan gaan tot ik bij mijn einddoelen ben.

Weegschaal

Voor diegene die mijn blogs lezen, jullie hebben mijn frustratie over de weegschaal meegekregen. Voor jullie een update, want na de down kwam inderdaad de up. Na het weken stilstaan en zelfs aankomen, was ik vorige week ineens bijna 2 kilo afgevallen!! Wauw, wat een heerlijk gevoel is dat!!!!

Doelen fase 3

Nog 6 weken te gaan tot de finaledag. In deze 6 weken ga ik door met sporten. Dus mijn small group en personal training bij Enforce in het weekend boksen en tussendoor hardlopen. Want mijn doel van 25 kilo afvallen haal ik dan misschien niet, ik ga er nog steeds voor om die 5 km te kunnen hardlopen. Ik ben nu halverwege mijn trainingsschema dus het is haalbaar. Mijn rechterknie én mijn fysio waren niet zo blij dat ik begon met hardlopen, maar met wat extra afspraken over oefeningen mag ik toch doorgaan gelukkig! Belangrijkste doel is dus eigenlijk doorgaan met wat ik doe! Het is enorm fijn om me te beseffen dat ik stabieler ben qua eten, vooruitga met sporten, en ja, ik voel me toch ook wel fit. Misschien nog niet TOP FIT, maar daar hebben we nog 6 weken voor te gaan 🙂
Groeten Martine

Martine wordt begeleid door ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace is te volgen via Facebook en website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen