Inschrijving 8e afvalrace sluit binnenkort; ga samen de strijd aan tegen de kilo’s!

Foto: De Afvalrace

De 8e editie van De Afvalrace start na de zomervakantie op meerdere locaties in Nederland en België. De inschrijving hiervoor is geopend!

Voor wie last heeft van overgewicht en klaar is met het zoeken naar excuses. Voor wie keer op keer tevergeefs een dieet heeft gevolgd wat niet werkt en voor wie wel een sportabonnement heeft maar er niet of te weinig gebruik van maakt. De deelnemers van voorgaande keren hebben topresultaten neergezet met waarvan een aantal met gewichtsverlies van meer dan 25 kilo in 6 maanden. En het zijn niet alleen de kilo’s die voor de ex-kandidaten het verschil maken. De Afvalrace 2020/2021 start op 3 oktober 2020.

Een gezonder, fitter en energieker leven?

Uit alle aanmeldingen wordt namelijk een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. De kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen. Het selecteren van deze kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. De niet geselecteerde kandidaten ontvangen een interessant aanbod om hun doel te bereiken. De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een afvalrace blog.

Afvalracer Debby: Mijn deelname aan De Afvalrace heeft mijn leven veranderd

“De Afvalrace heeft niet alleen ervoor gezorgd dat ik weer een gezond gewicht heb, maar heeft er voor gezorgd dat ik beetje bij beetje steeds meer van mezelf ben gaan kiezen en ook beslissingen heb genomen die mij gelukkig maken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen