Afvalracer Carla stelt zichzelf voor en gaat de komende 180 dagen 25 kg afvallen

Foto: Afvalracer Carla

Hoi, ik ben Carla en ik ben 33 lentes jong. Ik ga de komende 180 dagen de strijd met mij zelf aan! Mijn doel is om een betere versie van mijzelf te worden en mijn lifestyle te veranderen. Deze blog is voor iedereen die het leuk vind om mij te volgen hoe ik de strijd aanga!

Ik ben geboren en opgegroeid in Hooge Zwaluwe. Inmiddels woon ik al weer ruim 6 jaar met mijn vriend in Terheijden. Samen hebben wij ondertussen 2 prachtige dochters. De oudste, net 4 jaar geworden en gestart op de basisschool. Waar ze in haar woorden: “eindelijk!” heen mocht. De jongste nu 10 maanden, wat een boefje is dat! Ik ben werkzaam als apothekersassistente, wat ik met veel plezier doe.

Hoe is het zo gekomen?

Ik ben al een groot gedeelte van mijn leven aan de zware kant. En dan denk je; waarom heb je er niet eerder wat aan gedaan? Nou.. dat heb ik meerdere malen geprobeerd. Denkend aan: diëtiste, Sonja Bakker, slimdiet en noem maar op. Helaas zonder blijvend resultaat. Jarenlang heb ik gevoetbald, vervolgens gehandbald, om daarna weer te gaan voetballen. Ook toen was ik te zwaar. Maar sporten vond ik heerlijk! En dan vooral de teamsport! Maar ik denk dat het pas echt goed mis gegaan is, toen ik noodgedwongen moest stoppen met voetballen. Van lieverlee zijn er steeds meer kilo’s bij gekomen… die er vervolgens steeds moeilijker af gingen.
Tijdens mijn zwangerschappen vele kilo’s aangekomen. En daarbij wat complicaties gekregen, o.a. zwangerschapsdiabetes. Heb na de zwangerschappen geprobeerd deze kilo’s kwijt te raken, maar dit is op eigen
kracht helaas niet gelukt.

Dit is mijn kans!

Daar was het moment.. een oproep op Facebook; De Afvalrace en ik dacht; dit is het! Nu of nooit! Ik ben naar een informatiebijeenkomst geweest en mij aangemeld. En wat een verrassing; ik ben de geselecteerde kandidaat voor gemeente Breda geworden! Ik kon me oren en ogen niet geloven! Heb nog dagen gedacht dat ik in een droom zat. Maar ooooh wat was en is dit nog steeds spannend! Gaan vloggen, bloggen.. allerlei dingen ver buiten mijn comfortzone. Brrrr mega eng! En voor degene die mij beter kennen, weten dit maar al te goed. Maar wat een gave uitdaging en geweldige kans is dit! Met een flinke stok achter de deur. De komende 180 dagen ga ik 25 kg afvallen! Dit keer op een gezonde en juiste manier. Beginnend met een juiste mindset en lekker weer het sporten op te pakken. Het begin is gemaakt,want de eerste paar kilo’s zijn er af. I
can do this!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen