Carla pakt handschoen op voor boksles en 2e fase van haar Afvalrace

Foto: De Afvalrace

Het zal je maar gebeuren… na een training zo’n ontzettende (spier)pijn in je vingers, handen en armen hebben, dat een nieuwe blog maken nog een hele uitdaging is :-s

1e boksles

Gisteravond zou ik met Astrid weer een PT hebben, maar wij werden verrast. I.p.v. een PT kregen wij boksles van Rick. Super gaaf! Daar hadden wij het toevallig pas samen over gehad.

Het lijkt misschien “gemakkelijk”, maar dat is het zeker niet. Qua conditie moet ik nog heel veel stappen zetten, om te komen waar ik wil zijn. Wat was het pittig! Ik moet zeggen dat het verder een zeer geslaagde training was! Erg leuk! Ik hoop dat de spierpijn morgen (de 2e dag) niet nog erger is… want meestal is dat wel het geval bij mij. Hoe wel ik nu denk.. dat dat absoluut niet erger kan haha.

Wat heb ik al bereikt?

De 1e fase is voorbij. Die wordt ook wel de “Get Fit” fase genoemd. Ik ben zeker wel fitter geworden, maar nog lang niet waar ik naar toe wil. Wat mijn resultaten verder zijn; in ieder geval een aantal kilo’s lichter. Sporten gaat mij steeds beter af en vind het leuk om te doen. Kledingstukken die te groot raken.

Ik kan heerlijk met mijn dochter rennen en voetballen etc. De rest van de Sinterklaastijd ben ik goed door gekomen. Heb gelukkig overal goed vanaf kunnen blijven. Hopelijk kan ik de komende tijd deze lijn doortrekken.
Op naar de volgende fase..

p.s. Tenslotte wil ik iedereen fijne feestdagen wensen, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Carla wordt begeleid door ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace is te volgen via Facebook en website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen