Een wat moeilijkere periode voor afvalracer Carla

Foto: De Afvalrace

Bij het schrijven van deze blog is het bijna Kerst en gaan de sport mogelijkheden die we nog hadden, ook voor anderhalve week dicht.

Even een inzinking..

Momenteel zit ik in een wat moeilijkere periode. Het loopt allemaal even wat minder gesmeerd. Letterlijk en figuurlijk. Hoe ik vorige keer nog zei dat het sporten steeds wat beter ging, gaat het sporten nu helaas moeizamer. Spieren die niet mee werken. Niet vooruit te branden zijn.

De verleidingen om wat lekkers te pakken worden groter en groter. Of te wel even een dipje. Nou is deze maand, zoals anderen tegen mij zeggen, in verhouding natuurlijk ook niet de makkelijkste.. maar dat is nog geen excuus.

Frisse buitenlucht doet wonderen..

De dagen dat ik vrij ben probeer ik nu nog meer naar buiten te gaan, lekker te bewegen, vooral te wandelen. Heerlijk een frisse neus halen, doet me goed! En geeft mij gelijk weer meer energie!
Hopelijk duurt dit dipje kort, zodat ik in het nieuwe jaar weer kan gaan knallen!  Alvast allemaal een fijne jaarwisseling!

Groetjes Carla

Carla wordt begeleid door ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace is te volgen via Facebook en website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen