Afvalracer Carla pakt de draad weer op (blog)

Foto: De Afvalrace

Allereerst wens ik iedereen alle goeds voor 2021!

Fysiek en mentaal heb ik het de afgelopen weken pittig gehad. Daardoor heb ik niet veel nieuws te vertellen, maar wel dat ik nu vooruit ga kijken. Nu het nieuwe jaar is aangebroken, zitten we al weer op de helft van De Afvalrace! Jeetje wat vliegt de tijd!

De draad weer oppakken
Bij het schrijven van deze blog zijn de (buiten)sportgelegenheden bij Enforce weer open gegaan. Het is ondertussen al weer een paar weken geleden dat ik een PT heb gevolgd. Gelukkig was het weer zo ver. Ik moet zeggen dat het erg pittig was (had ook niet anders verwacht), maar heerlijk om weer gedaan te hebben, dat geeft een voldaan gevoel! Bovendien geeft dit gelijk ook weer extra energie om verder te gaan knallen in dit nieuwe jaar! En tevens een lief kaartje krijgen van je trainer, met mooie woorden er op, werkt daar natuurlijk ook zeker aan mee! Dank je wel Remy!

Workouts thuis
Ook wil ik de workouts die ik thuis volg weer goed in mijn agenda zetten, zodat ik een weer een strakke planning heb, want dat is wat ik momenteel ook nodig heb. Dit is een goede houvast om de 2e helft van de afvalrace, weer mooie doelen te kunnen gaan behalen!

Ik hoop jullie over een paar weken wat meer te kunnen vertellen, hoe de eerste weken van het nieuwe jaar zijn verlopen.

Groetjes Carla

Carla wordt begeleid door de mastertrainers vanĀ Enforce Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen