Knallen voor de feestdagen

20 dec 2015, 9:27 Afvalrace
bootcamp prinsenbeek jill
Daar ben ik weer lieve volgers en we zijn weer een weekje verder. De week voor kerst! In deze week wilde ik toch wel heel graag knallen om mijn doel te behalen en met resultaat.
Eindelijk die 6 is zichtbaar op de weegschaal! Tijdens de feestdagen word het doorbijten om in die 6 te blijven, en dan in het nieuwe jaar hoop ik naar het gezonde bmi te kunnen gaan werken.

Lunch met lotgenoten

Vorige week vrijdag hebben de afvalracers en ik lekker samen geluncht en onze ervaringen gedeeld (een gezonde lunch uiteraard). Hartstikke lekker en gezellig! Fijn dat we allemaal in het zelfde schuitje zitten, wetend dat je niet alleen bent. We leven stiekem allemaal wel heel erg uit naar de finale.
lunch met de afvallers
Afgelopen zaterdag hebben we de Bootcamp gehad! Super leuk om te doen en ook ontzettend leuk dat er best wat aanmeldingen waren. Mijn zusje en schoonzus riepen naar afloop nog, "petje af.. dat je dit iedere week 3x doet..." Ik moet dan wel het werk doen, maar als ik Jochen niet had gehad.. had het mij ook echt niet gelukt hoor! Bekijk de groepsfoto's .
Deze week trouwens weer gesport onder leiding van Jochen. De knie van deze superheld geneest gewoon kei snel waardoor ie mij weer gigantisch laat zweten! En dat heb ik deze week ook echt weer gevoeld aan mijn armen en benen..au.
See you next time!

Lekker recept van Barbara

Hier een receptje wat ik regelmatig maak.. Uit pauline's keuken met wat aanpassingen van mezelf ;-)
Ingrediënten
  • 250 gr mager rundgehakt
  • 2 uien in stukjes
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 gele paprika in blokjes
  • 2 blikjes chilibonen à 400 gr of bruine bonen of jonge kapucijners
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1 tl chilipoeder
Je kan er ook nog een blikje maïs doorheen doen of doperwtjes. Ik eet het gerecht met zilvervlies rijst, maar kan ook gewoon zo of met aardappels. Het is maar net wat je er zelf van wilt maken. Ik maakte voorheen altijd chili con carne uit een PAKJE.. Dit is misschien nog wel lekkerder en scheelt een hoop aan e nummers en andere rotzooi.
Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners . Lees Barbara haar blogs .