Laat je inspireren door Evelien Olifiers en haar Lab.138!

Het is alweer vijftien jaar geleden dat Evelien Olifiers haar carrière startte als gediplomeerd interieurstyliste bij Kids Factory. Wie herinnert zich niet de inspirerende, ingerichte kinderkamers. Stuk voor stuk behoorde ze tot signatuur van Evelien.

Op prachtige covers van gerenommeerde glossy’s en bladen….

Na haar carrière bij Kids Factory startte Evelien haar eigen bedrijf “Evelien Olifiers Interieurstyliste” , ze maakte mede faam door de prachtige covers van gerenommeerde interieurglossy’s zoals; Ariadne at Home en KEK Wonen, en bijvoorbeeld ook voor het blad; VT Wonen.

Winkels, restaurants, woningen…

Evelien inspireert, stileert, en adviseert inmiddels al vele jaren winkels, restaurants, woningen en natuurlijk ook nog specifiek kinder- en tienerkamers, het bloed kruipt immers toch waar het niet gaan kan. Kortom daar waar het op interieurgebied aankomt wordt alom de naam “Evelien Olfiers” vol lof genoemd.

Maar het verhaal van Evelien gaat tegenwoordig verder….

Het Lab en de serene rust die er hangt…

Want Evelien is inmiddels ook de drijvende kracht achter LAB.138 Deze prachtige woonwinkel is gevestigd in een deel van een oude bakkerij aan de Teteringsedijk (138b) te Breda.

Zodra je daar binnenstapt waan je je in een compleet andere wereld. Wit, sisal, natuurlijke materialen, robuuste materialen, je raakt niet uitgekeken. Sommige ideeën doen je glimlachen van simpelheid, denk aan een oud Perzisch tapijtje bij de entree waarop met neon roze letters “WELKOM” staat gespoten, of voor andere stukken zoals een wit geschilderd oud schoolbankje tegen de muur als boeken- of in dit geval accessoire plank. maak je dan weer een diepe buiging, hoe komt ze er op? En wat is het leuk!

Het één komt van ver, en het andere maakt ze zelf van oude materialen. Hoeveel er ook te zien valt, alles is klopt en er hangt een serene rust.

Nieuwe trends, oude stukken in een nieuw jasje…

Hmmm. zoveel te zien en toch rust… wat zegt Evelien hier zelf over;

Mijn voorkeur gaat uit naar interieuradvies, fotostyling, winkelconcepten, kleuradvies en oude meubels een nieuw jasje geven. Op basis van mijn kennis en ervaring ben ik altijd een van de eersten met de nieuwste trends. En op het gebied van inkoop accessoires is er niets wat mij ontgaat!’

Dit is een hele goede samenvatting van wat wij hier zien. Nieuwe trends, oude stukken in een nieuw jasje.

Kortom loop zelf eens langs Lab.138 En laat je verrassen door de inspirerende wereld van Evelien en haar Lab.138.

Voor woonaccessoires, cadeaus, maar ook advies ben je er altijd welkom. O ja, en de koffie staat er altijd voor je klaar…

En heb je nou geen tijd om binnen te wippen, surf dan eens naar www.lab.138.nl en check de uitgebreide webshop.

Lab.138 informatie

 • Teteringsedijk 138b te Breda
 • En is geopend op:
  • Donderdag van 11.00 u. t/m 20.00 u.
  • Vrijdag van 11.00 u. t/m 18.00 u.
  • Zaterdag van 11.00 u. t/m 17.00 u.
  • Of op afspraak (Tel 06-53725765)
 • Website: www.evelienolifiers.nl | www.Lab.138.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen