Hoe pak ik mijn Serious Request-actie goed aan? Breda Actief helpt!

Foto: IFRC

Eind dit jaar is het zover: dan strijkt Serious Request neer in hartje Breda. Dit jaar strijden 3FM en het Rode Kruis samen met Nederland om veel geld op te halen om kansarme kinderen met een longontsteking te redden.

Je eigen actie organiseren en die aanmelden bij 3FM is nu al mogelijk via de website van 3FM. Zoek je inspiratie voor een actie, of wil je weten over hoe je iets het beste aan kunt pakken? Breda Actief biedt de helpende hand!

Elke 35 seconden

Volgens het Rode Kruis sterft er elke 35 seconden een kind aan een longontsteking. Veel van die kinderen zijn te redden met een simpele behandeling en goede informatie. Door samen met je vereniging of (sport)club zelf in actie te komen draag je je steentje bij aan Serious Request. Daarnaast is het ook nog goed voor de team spirit van je club! Twijfel je of jullie actie in goede banen zal lopen? Of weet je nog niet zeker wat je kunt gaan doen? Neem contact op met Breda Actief via [email protected], 076-52 33 555 of kijk op www.breda-actief.nl. Je actie uitgestippeld? Meld ‘m aan bij kominactie.3fm.nl.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen