Grote Kerk Zomerpodium: Poëzievoorstelling door Kees van Meel

Foto: Publiek domein

Een poëzievoorstelling door Kees van Meel in het kader van het Grote Kerk Zomerpodium vindt plaats op zondag 7 augustus.

Deze zomer wordt iedere zondag van 24 juli tot 21 augustus uur een bijzondere culturele activiteit georganiseerd in het kader van het Zomerpodium in de Grote Kerk. De culturele activiteiten variëren van muziek, tot poëzie, kunst en literatuur; voor elk wat wils. De Nassaus stimuleerden muziek, literatuur, schilderkunst en beeldhouwkunst. Op deze ideële erfenis stemt de Grote Kerk de culturele programmering zoveel mogelijk af.

Op zondag 7 augustus om 15.30 uur vindt de derde voorstelling van het Zomerpodium plaats: Kees van Meel, voormalig stadsdichter van Breda, zal een ‘verhaal’ vertellen over poëzie met gedichten uit o.a. zijn pas verschenen drietalige bundel ‘Dwalen in woorden’. En hij zal het publiek laten ervaren wat er met poëzie kan gebeuren als je die op muziek zet, met composities van Deborah Jacobs.

Kaarten bestellen

Kaarten voor de voorstelling zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij VVV Breda, Boekhandel van Kemenade & Hollaers en aan de balie van de Grote Kerk (ook op de dag zelf) à € 5,- p.p., voor kinderen tot 16 jaar gratis. Tijdens deze voorstelling is er geen toegang tot de kerk, je moet dus op tijd aanwezig zijn. De kerk is open vanaf 15.00 uur, aanvang voorstelling 15.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen