Films op het strand

Op zaterdag 13 augustus en 20 augustus verandert Belcrum Beach in een openluchtbioscoop. Samen met IDFX worden er op het strand twee films vertoond. De voorstellingen starten rond 21.00 uur.

Op 13 augustus wordt de zwarte komedie Men & Chicken vertoond, van de Deense cineast Anders Tomas Jensen die de grenzen van de politieke correctheid verlegt.

Het verhaal

Bij het overlijden van hun vader ontdekken twee broers dat ze geadopteerd werden. Ondanks hun verschillen gaan ze op zoek naar hun natuurlijke vader die op een afgelegen en dunbevolkte eiland woont. Ze worden er geconfronteerd met hun familiegeschiedenis en zullen de gevolgen ervan het hoofd moeten bieden.

What we do in the Shadows

Op 20 augustus is er de bijzondere film uit Nieuw-Zeeland, What we do in the Shadows, een nep-documentaire over hoe het er aan toe gaat in een huis waar drie generaties vampieren wonen. Géén horror, maar droge humor met grappen over Facebook, technologie en hoe een vampier kan integreren in de moderne samenleving.

De voorstellingen zijn mede mogelijk gemaakt door Via Breda. Meer informatie is te vinden op de website van Belcrum Beach.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen