Nieuwe leden gezocht voor concert met Pia Douwes

Foto: Simone Leonhartsberger /Chasse Theater Breda

De audities zijn op zaterdagochtend 1 oktober om mee te zingen met het Chassé Theaterkoor en Pia Douwes. Geef je online op voor 25 september.

Het Chassé Theaterkoor vormt al jaren een vaste waarde in het programma van het Chassé Theater. Zondag 29 januari a.s. verzorgt het koor een winters concert met niemand minder dan Pia Douwes. Voor die gelegenheid zoekt het koor nieuwe, enthousiaste leden.

Geïnteresseerden kunnen zich vóór 25 september aanmelden voor de audities die op zaterdag 1 oktober a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur gehouden worden in het Chassé Theater. Aanmelden kan door een e-mail met een korte motivatie en adresgegevens te sturen naar [email protected].

Chassé Theaterkoor workshops

Het Chassé Theaterkoor bestaat uit een groep enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen uit Breda en omgeving. Koor- en orkestdirigent Max Smeets geeft vanaf 15 oktober 14 zaterdagen workshops tussen 10.00 en 12.00 uur in het Chassé Theater. Tijdens deze workshops leren de zangers en zangeressen de kneepjes van het vak en worden ze klaargestoomd voor het concert met Pia Douwes. Voor de workshops wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 80 p.p.

Max Smeets

Smeets (1954) was zestien jaar muziekdirecteur van de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen waar hij o.a. de musicals West Side Story, Chicago, Evita en Jesus Christ Superstar dirigeerde en arrangeerde. Als pianist begeleidt hij mensen zoals Marjon Lambriks, Ben Cramer, Marco Bakker, Jasperina de Jong en Liesbeth List.

Zondagochtendconcert met Pia Douwes

Een van Nederlands meest bekende musicalsterren, Pia Douwes geeft op zondag 29 januari een winters zondagochtendconcert, samen met het Chassé Theaterkoor onder leiding van koor- en orkestdirigent Max Smeets. Samen brengen ze een muzikale ode aan de winterperiode met bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld. De zaal wordt gevuld met warme stemmen en de koude van buiten zal snel plaats maken voor en warm lentegevoel!

  • Reserveren kan via de website van het Chassé.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen