Voorstellingen voor dappere kids

Foto: Chassé Breda / Christel Ooms

Het is weer bijna herfstvakantie. Dat betekent een week lang bijzondere kindervoorstellingen en films in het Chassé Theater en Chassé Cinema. Dit jaar is het herfstvakantieprogramma uitermate geschikt voor dappere kinderen.

Op het voorplein van het theater staat een grote zeecontainer. Onbevreesde bezoekers kunnen langs de steile ladder omhoog klimmen om af te dalen naar de wereld van Molman. Molman is een spannende voorstelling over het overwinnen van angst. De voorstelling is tijdens de herfstvakantie 12 keer te zien, met telkens plek voor slechts 50 dappere mensen, groot of klein. Molman is gemaakt door de in Breda gevestigde theatermakers Schippers en Van Gucht, in coproductie met Het Filiaal. Het complete overzicht is te vinden op www.chasse.nl/herfstvakantie.

Hoogtepunten film

Wie nieuwsgierig is hoe een animatiefilm gemaakt wordt, kan maandag 24 oktober aan de slag tijdens de workshops stop motion. Op dinsdag 27 oktober is de jaarlijkse Opa & Omadag, waar koene kinderen met hun kranige (groot)ouders film kijken, spelletjes spelen en samen op de foto gaan. Kinderen die liever zonder (groot)ouders naar de film gaan kunnen op vrijdag 28 oktober terecht voor een ‘Kids Only’-marathon van alle drie de Toy Story films.

Interactieve installatie

In de foyer is de gehele herfstvakantie een interactieve installatie te vinden: De Wondertafel. Door kleine houten blokjes op een glasplaat te leggen, kunnen kinderen hun eigen schimmenspel creëren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen