Comedy Nights in Winterland Breda

Foto: Guido Weijers

Guido nodigt z’n grappigste vrienden uit voor vermaak in het hart van Breda. Dat wordt lachen met o.a. de heren van ‘Padoem Pats’, een oud-Lama en nog vele anderen. Stand Up Comedy van de bovenste plank!

Guido Weijers organiseert in samenwerking met Winterland Breda SNEEUWPRET! Comedy Night.

Lachen tijdens Winterland Breda

Drie dwaze donderdagen (22 en 29 december + 5 januari) beslaan de ramen van humor in de Spiegeltent op het Kasteelplein te Breda. Voor iedereen die van humor houdt en de billen uit zijn string wil lachen! (16+).

Na een afwezigheid van twee jaar is Guido Weijers terug. Vanaf februari tourt hij door het land met een serieuze Masterclass Geluk, in juni komt er een tweede editie van het succesvolle Gabbers in het Ziggo Dome en in het najaar tourt maakt hij een hagelnieuwe Oudejaarsconference voor RTL 4.

En om de draad weer vol energie op te pakken, organiseert hij samen met Winterland Breda drie standup comedy avonden in de Spiegeltent met zijn grappigste vrienden. Op 22, 29 december en 5 januari is er een avondvullend programma met lands beste standup comedians. Voor de aftrap op 22 december wisselen de heren van het BNN programma Padoem Patsss eenmalig de Amsterdamse studio voor het mooie Kasteelplein in Breda voor rauwe stand-up. Uiteraard samen met Guido. De rest van het programma maken we binnenkort bekend op de website van Winterland Breda.

Ticketinformatie

SNEEUWPRET! Comedy Night (by Guido Weijers) is tijdens het megafestival Winterland Breda drie donderdagen te zien in de Spiegeltent aan het Kasteelplein Breda. Kaarten kosten 10 euro. Meer info en kaarten via www.winterlandbreda.nl/tickets.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen