Kerstconcert Novafonie Princenhage

Foto: Novafonie

Novafonie geeft een kerstconcert in Princenhage. Kaarten zijn te koop voor 10 euro.

Vocaal Ensemble Novafonie uit Breda geeft op zondagmiddag 18 december 2016 om 15.30 uur een kerstconcert in de Johanneskerk te Princenhage. Novafonie onder leiding van dirigente Alice Roes zingt een sfeervol programma van a capella kerstmuziek van 1600 tot heden. Bovendien kunt u genieten van de hartverwarmende klanken van componist John Rutter, begeleid door pianiste Marijke Dieckmann. Ook kerst klassiekers zullen niet ontbreken. Een muzikaal feest voor het oor voor jong en oud.

Reserveren van de kaarten

Kaarten zijn te koop aan de kerk voor €10,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. U kunt vooraf reserveren via [email protected]. Het adres van de Johanneskerk is Dreef 5 te Breda. Meer informatie over het koor vindt u op novafonie.one.

Vocaal Ensemble Novafonie is een a capella kamerkoor bestaande uit ruim twintig enthousiaste zangers en zangeressen. Het koor bestaat al ruim vijfentwintig jaar. Het koor werkt aan een breed klassiek repertoire van renaissancemuziek tot hedendaags werk van bv. Ola Gjeilo. Plezier en kwaliteit staan daarbij voorop.

Nieuwe leden gezocht

Novafonie zoekt nieuwe leden, met name (hoge) sopranen en tenoren en een lage alt. Vindt u het leuk om te zingen en heeft u enige zangervaring? Kom dan sfeer proeven op een repetitie. In 2017 start Novafonie met het project Duitse componisten met muziek van Rheinberger, Bruckner en Mendelssohn. Het koor repeteert iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur in de ‘Beemdentil’ in de Haagse Beemden te Breda.  Neem gerust van tevoren contact op via [email protected].

Novafonie kerstconcert Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen