Waar je op MOET bieden als Bredanaar

Foto: Michelle de Vries / STIM fotografie

De veiling van Serious Request is online te vinden op de site van 3fm. Veel items kun je vinden in de ‘Niet-in-de-winkel-te-koop-winkel’. De pop-up-store is te vinden in de Geleenstraat 10. De winkel is aangekleed door kunstenaar Pablo Lucker en daarmee sowieso al de moeite van het bezoeken waard.

Wij richten ons natuurlijk op de interessante items voor de Bredanaar. We lichten er vijf voor je uit. Deze veiling belevenissen wil je echt niet missen!

Voor een dag Burgemeester van Breda

Een hele dag met een ambtsketting door Breda banjeren! Burgemeester Paul Depla neemt een dagje vrij, want jij bent de eindverantwoordelijke van zijn agenda. Je doet natuurlijk echte burgemeestersdingen: je gaat bijvoorbeeld naar een avondje NAC, hebt overleg met de politie of pakt even een 70-jarig huwelijk mee. De datum wordt in overleg vastgesteld.

Vraag jij je ook altijd af wat burgemeester Paul Depla nou eigenlijk allemaal uitvoert op een dag? Ervaar het zelf en wordt voor een dag eindbaas van de Parel van het Zuiden. Een onbetaalbare en unieke ervaring!

Het Belcrum Beach Stadsstrand voor je alleen

Belcrum Beach is het leukste stadsstrand van Breda. Kom samen met je geliefde of BFF genieten van het strand, dat voor één dagje enkel en alleen voor jullie twee geopend is. Een smakelijke lunch, heerlijke cocktails, fijne muziek en een chique diner: alles is geregeld. Wat een luxe!

Gedurende het hele strandseizoen is Belcrum Beach normaal voor iedereen geopend. Maar speciaal voor jou en 3FM Serious Request biedt het stadsstrand elke zandkorrel exclusief voor jou en je +1 aan. Jullie zijn van 10.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds welkom om lekker te luieren, eten, en drinken. De datum kan in overleg worden vastgesteld.

Wees een Very Important Kielegatter (VIK)

Verzeker jezelf van een onvergetelijke carnaval met het VIK-arrangement. (Nee, geen VIP!). VIK staat uiteraard voor Very Important Kielegatter. Als VIK hoor je bij de crème de la crème van de Bredase carnavalsvierders. Je krijgt twee prachtige rood-oranje shawls, twee kaarten voor het Rabobank Kielegats Carnavalsconcert op 24 februari in het Chassé Theater met onder andere Leona Philippo, een meet en greet met Prins Carnaval Daan én de Gebroeders Ko tijdens de intocht op 25 februari. Je bekijkt de Grote Optocht vanaf de wagen van ‘de Vrienden van de Prins’ op 27 februari, inclusief hapjes en drankjes.

Bied op het VIK-arrangement, strijk je mooiste carnavalscostuum glad en bereid jezelf voor op de mooiste en gekste carnval van je leven.

Zingen met musicalsterren

Zing 25 december mee met Charly Luske, René van Kooten en Freek Bartels tijdens het intieme concert ‘Op De Koffie Bij’ in het Chassé theater in Breda!

Op Eerste en Tweede Kerstdag presenteert het Chassé Theater een grootse en feestelijke editie van ‘Op De Koffie Bij’. Een intiem concert in kerstsfeer, waarin musicalsterren René van Kooten, Freek Bartels en Charly Luske het publiek vermaken met goeie (kerst)hits en persoonlijke verhalen. Jij krijgt één ticket voor het concert op zondag 25 december van 13.45 – 15.00. Nog veel leuker: je mag één nummer met ze meezingen, op het podium!

Is het jouw droom om met deze musicalsterren je favoriete kerstklassieker mee te zingen? Bied dan mee en wie weet sta jij zondag 25 december exclusief naast deze toppers op het podium. Met jouw bod steun je ook 3FM Serious Request.

Jouw liedje voor een half jaar op de beiaard van de Grote Toren in Breda

Santa Run Breda SR16Bepaal nu de muziek voor de grootste jukebox van Nederland! Een half jaar lang hoor jij het liedje van jouw keuze op de beiaard van de Grote Toren in Breda.

Elke dag tussen 7.00 en 22.00 uur, op elk kwartier vóór het hele uur, speelt het automatisch carillon van de Grote Toren jouw favoriete track. Je stadsgenoten genieten van eind december tot half mei mee van deze muzikale verrassing, die in deze periode meer dan 2500 keer voorbij komt! Stadsbeiaardier Paul Maassen vertaalt een kenmerkend deel van jouw verzoeknummer naar de klokken. De definitieve keuze van je verzoeknummer gaat in goed overleg met de beiaardier, want niet ieder nummer is geschikt.

Bied mee!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen