A Midwinter’s tale

Foto: Chassé Theaterkoor

Buiten is het lekker koud en het landschap ligt nog deels bedekt onder een witte winterdeken. Dit vraagt om een gezellige, warme zondagochtend binnen, genieten van het Chassé TheaterKoor die een ode brengt aan deze winter.

Samen met solisten Pia Douwes en Dimitri Verhoeven, beroemdheden uit de musicalwereld, brengt het koor zondag A Midwinter’s tale ten gehore. Kom deze zondag luisteren en vooral genieten van deze Midwinter’s tale!

Een ode aan de midwinter

Onder de bezielende begeleiding van dirigent Max Smeets zingt het Chassé TheaterKoor een repertoire van warme, gezellige, koud tot ijskoude, mooie, ontroerende, sfeervolle winternummers. Van Cold as ice, Let the sun shine, California Dreaming tot The Power of Love en alle verassingen tussenin. Kom luisteren en laat u zich verrassen!

Kaarten

Krijgt u ook zin in dit gezellige, sfeervolle zondagochtendconcert? Kijk voor het programma op de website van het Chassé Theater. Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa of u kunt ze bestellen via de website van het Chassé Theater of bij het bespreekbureau op 076 – 530 31 31.

Doorstart ChasséKoor

Het Chassé Theaterkoor gaat na twee succesvolle concerten met onder andere Ernst-DaniëI Smid en Pia Douwes op eigen benen verder. Nog altijd onder de professionele en inspirerende leiding van dirigent en arrangeur Max Smeets, maar onder een andere naam, Chassé Koor.

Het repertoire van het nieuwe koor is over het algemeen licht, met bekende nummers uit de geschiedenis van pop, musical en rock. Het Chassé Koor telt nu ongeveer veertig leden, maar dat mogen er meer worden. Partituurkennis is niet vereist, wél een goede stem, een leuke uitstraling en passie voor muziek. Enthousiaste zangers en zangeressen kunnen zich op zaterdag 4 maart melden bij een openbare repetitie in het Chassé Theater, om daarna auditie te doen voor het koor. Voor vragen of meer informatie stuur een mail naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen