Onbeperkt film kijken bij Chassé Cinema

Foto: Breda Nieuws

Voor de filmliefhebber die niets wil missen of verrast wil worden door films waar hij normaal gesproken niet snel voor kiest, introduceert Chassé Cinema het Chassé Cinema Onbeperkt filmabonnement. Hiermee kunnen bezoekers van Chassé Cinema voor een vast bedrag van 18 euro per maand onbeperkt naar de film.

De all you can eat-restaurants zijn al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld maar ook in de cinema is het onbeperkt film kijken aan een sterke opmars bezig. Chassé Cinema kon niet achterblijven en introduceert daarom het Chassé Cinema Onbeperkt-abonnement.

Vast bedrag per maand

Bezoekers kijken (bijna) alle films die in de cinema draaien voor een vast bedrag van € 18 per maand en verbinden zich voor minimaal 4 maanden aan het abonnement. Het abonnement is daarna per maand op te zeggen. Reserveren van het abonnement is mogelijk tijdens reguliere openingstijden van 11.00 tot 18.00 uur (maandag t/m zaterdag) bij de balie van het bespreekbureau.

Onbeperkt Klein Zaal Abonnement maar dan anders

“Chassé Theater kent al een aantal jaren het Onbeperkt Kleine Zaal Abonnement waarmee bezoekers alle theatervoorstellingen in de MK2zaal voor een vaste prijs kunnen bezoeken. Dat is een groot succes. Bezoekers zien voorstellingen waar ze zonder abonnement minder snel naar toe zouden gaan en zijn daar uitermate positief door verrast. Daarom trekken we dit ook door naar Chassé Cinema. Omdat ook daar een wereldse diversiteit is aan films vol schoonheid, drama, humor, intriges, engagement, poëtisch en ga zo maar door die je blik op de wereld verruimen”, aldus adjunct-directeur Geesje Prins.

Meer informatie?

Kijk voor Chassé Cinema Onbeperkt en de voorwaarden op www.chasse.nl/onbeperkt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen