Goede voornemens?

Foto: Breda Actief

Mensen die vrijwilligerswerk doen, komen in contact met bijzondere organisaties en leggen nieuwe contacten. Ze ontdekken en ontwikkelen hun talenten en leren nieuwe dingen. Bovendien doen ze waardevolle (werk) ervaring op en ontvangen ze onbetaalbare waardering!

Breda Actief biedt workshops en adviesgesprekken op maat voor iedereen die meer wil weten over vrijwilligerswerk. De eerste workshop staat op 9 februari op het programma. Aanmelden kan via www.vrijwilligersacademiebreda.nl.
Gratis workshops Oriëntatie op vrijwilligerswerk
Breda Actief organiseert gratis workshops voor Bredanaars die zich willen oriënteren op de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen op 9 februari, 7 maart of 6 april. Tijdens deze  workshops staan onderwerpen op het programma als; ‘Wat past bij mij?’, ‘Hoe werkt Bredavoorelkaar.nl?‘, ‘Contact leggen en kennismaken met een organisatie’ en ‘Wat zijn de rechten en plichten van vrijwilligers?’

Advies gesprek met een adviseur van Breda Actief
Mensen die liever een persoonlijk gesprek willen kunnen een afspraak maken met een adviseur van Breda Actief of binnenlopen bij Yvonne tijdens de inloopuren in de Bibliotheek Breda Centrum (Molenstraat 6). Zij is er iedere dinsdag en donderdag van 11.00 – 13.00 uur.
Bredavoorelkaar
Iedereen kan natuurlijk ook zelf op zoek naar vrijwilligerswerk. Op Bredavoorelkaar staan bijna 500 verschillende vrijwilligersvacatures: fietsbuddy’s, iets met kunst en muziek, samen bakken, koken of eten, helpen met paardrijden, achter de bar, handwerken, fotograferen of dieren verzorgen…..voor iedereen is er iets te vinden! Mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen kunnen simpel en gratis een account aanmaken en contact leggen met vrijwilligersorganisaties, buurtinitiatieven en sportverenigingen in Breda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen