Kaskrakers Fiddler on the roof en My fair lady in het Chassé Theater

Foto: Chassé Theater

Inmiddels is het nieuwe programma van volgend jaar bekend gemaakt en de verkoop van kaartjes start maandag 29 mei. Met dit jaar een aantal grote namen zoals Thomas Acda, Jochem Myjer en Oleta Adams om er maar een paar te noemen.

Ook dit jaar heeft het Chassé Theater voor u de beste voorstellingen uit het buitenland gehaald. Het programma bevat ruim 400 voorstellingen en activiteiten en staat vanaf heden op chasse.nl en ook is het fonkelnieuwe seizoenboek verkrijgbaar in het theater.

Programma ’17/’18

Wie kent Thomas Acda niet? Van Acda en de Munnik, All Stars en noem maar op. In het nieuwe seizoen speelt hij in de beroemde musical Fiddler on the roof. Hij kruipt in de rol van Tevje, de melkboer. Ook heeft het Chassé Theater My fair lady in haar programmering staan, met Esmée Dekkers als Eliza en Chris Tates als Professor Higgings. Tijdens de presentatie liet Esmée al een stukje horen van wat ons nog te wachten staat. En dat belooft heel wat.

Samenwerking

Ook dit jaar heeft Chassé Theater mooie voorstellingen uit het buitenland gevonden. De beste van de beste. Aangevuld met het Explore Festival, onderscheidend en grenzeloos theater uit Marokko, Chili, China en Singapore. En met de nieuwe programmering van de MK2zaal is er rekening mee gehouden voor de vraag naar ruimte voor talent en experiment. Met onder andere De Gemeenschap, Eva LIve de Boer en Club Gewait wordt de vraag ruimschoots beantwoord.

Ook gaat het Chassé Theater een intense samenwerking aan met Toneelgroep Oostpool. Met als resultaat vijf verschillende voorstellingen en diverse verrassende activiteiten gedurende het seizoen. Toneelgroep Amsterdam presenteert Het jaar van de kreeft, naar het boek van Hugo Claus in het Chassé Theater. Voor De kleine zielen en Ibsen Huis worden de bezoekers met de Chassé-bus naar Amsterdam gebracht, alwaar de voorstelling plaatsvindt.

Wees er op tijd bij

Het is onmogelijk om alles op te noemen wat Chassé Theater te bieden heeft in het nieuwe seizoen. Kijk op de site en boek alvast uw kaarten, voor je het weet is het uitverkocht. Om iedereen een kans te geven zijn de prijzen nagenoeg hetzelfde gebleven. Voor sommige genres zijn ze zelfs omlaag gegaan. Onder het mom van Chassé voor elke portemonnee zijn er onder meer series met reducties, het Onbeperkt kleine zaalabonnement en een familieticket.

“Voorstellingen die het publiek kunnen begeesteren, beroeren, vervoeren, verwarren en verrukken.”, zo laat het theater weten. De verkoop start maandag 29 mei (11.00 uur) in combinatie met het Chassé Theatervoordeel. Andere belangstellenden kunnen kaarten kopen vanaf vrijdag 2 juni (11.00 uur).

Jochem Myjer, Wim Helsen, Claudia de Breij, Bert Visscher, Jandino, Oleta Adams, Dana Winner, Mirusia, Nick & Simon, Woezel & Pip, Brandweerman Sam, Beauty en het beest, Sprookjesmusical De gelaarsde Kat, Het Nationale Ballet, Scapino Ballet Rotterdam, Nederlands Dans Theater, philharmonie zuidnederland, Amsterdam Sinfonietta, Opera Zuid, Nederlandse Reisopera, Tjitske Reidinga & Peter Blok, Huub Stapel, De Verleiders, Theater Rotterdam en Het Nationale Theater zijn slechts enkele bekende artiesten en gezelschappen uit het nieuwe programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen