Cipiers gezocht voor Prison Escape in De Koepel Breda

Ben jij ten aller tijden in staat om je pokerface op te houden? Wankel je niet bij weerstand en kun je je stem doen bulderen, alsof het een lieve lust is? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor Prison Escape in de Koepel in Breda.

Er wordt gezocht naar goed getrainde acteurs die sterk in hun schoenen staan, minimaal twintig jaar zijn en ervaring hebben met toneel en theater. Heb je daarnaast ervaring met het volgen van psychologie en/of agressie training, dan maak je een kans je uit te leven in je rol en mogelijk zelfs de rol van je leven!

Uiteindelijk zullen 400 deelnemers uit de Koepel moeten proberen te ontsnappen en zullen 85 cipiers alles in het werk stellen om dat juist te voorkomen.

Eerder heeft het ontsnappingsspel zich afgespeeld op het decor van de Noordsingelbajes in Rotterdam, waar het een succes was. Dat de Koepel in Breda, een perfecte locatie is voor dit soort spelletjes, zag ook Rik Stapelbroek van het productiebedrijf Real Life Gaming. Er wordt gebruik gemaakt van de koepelvorminge hal en een aantal bijgebouwen van De Boschpoort.

Sta jij te popelen om op een geweldige locatie je acteer skills te onderhouden, oefenen of showen? Inschrijven is mogelijk via reallifegaming.nl. De castingdagen zijn op 19 en 20 augustus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen