Geen Paniek!

bty
bty
Foto:

Een klucht zoals iedereen die kent van vroeger, met onwaarschijnlijke situaties.

Situaties waarin getoond wordt hoe men door naïef gedrag in moeilijkheden raakt en wat men moet doen om hier weer uit te komen. Een snelle verhaallijn die nog verder intensiveert naarmate het hoogtepunt nadert.
Dus…  genoeg deuren om achter te verschuilen en weer tevoorschijn te komen. Alles goed getimed.

Een komedie die zich afspeelt tijdens de voorbereiding en uitvoering van een toneelstuk waarbij het helemaal uit de klauwen loopt!

Het stuk wordt langzaam opgebouwd. Voor de pauze beleeft het publiek de perikelen rondom de generale repetitie waarin de meeste irritatie is tussen de regisseur en de toneelspelers. Na de pauze aanschouwt het publiek het toneelstuk vanachter de coulissen – wie komt door welke deur – en gaat het compleet mis met de acteurs onderling en wordt het een zooitje.

Voor wie van een goede klucht houdt, zoals John Lanting dat zo goed kon neerzetten, is het zeker een aanrader!

Geen paniek is een Nederlandse bewerking van Noises Off. De theaterhit Noises Off van Michael Frayn was al in verschillende versies over de hele wereld te zien en beleefde in 2016 een succesvolle heropvoering op Broadway en kreeg daar vijf Tony Award-nominaties.

In de voorstelling spelen Tjitske Reidinga en Peter Blok de hoofdrollen. Daarnaast maken Dick van den Toorn, Justus van Dillen, Peter Bolhuis, Johanna Hagen en Wendell Jaspers deel uit van de cast.

Het stuk speelt nog tot zondag 8 oktober a.s. in het Chassé Theater. Voor de exacte data, kijk op de site van Chassé.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen