Tiësto te zien op nieuw evenemententerrein

Foto: Breepark

Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, treedt samen met support acts op. De show vindt plaats op vrijdag 22 december wordt gehouden op het nieuwe evenemententerrein van Breepark.

Zijn nieuwe, net gelanceerde  album CLUBLIFE staat centraal tijdens de show. Met enkele support acts zetten ze een show neer die duurt van 21:00 – 04:00 uur. Het mooie is dat die support acts allemaal uit Breda komen. Dat deze stad veel DJ talent herbergt was al langer bekend, maar nu kunnen ze ook in een geheel nieuwe locatie optreden.

De voor nu bekend te maken support acts zijn Funkerman, Suyano en Boris Smith. Op een later moment zullen er nog artiesten aan de line-up worden toegevoegd.

 

Gemeente Breda is trots op het DJ talent dat de stad voortbrengt. Zo trots, dat het Tiësto afgelopen jaar heeft benoemd tot ereburger van de stad. Om iets terug te doen voor Breda zal Tiësto op 22 december een bedrag aan de stad doneren voor de hulpbehoevende medemens & verbetering van het leefklimaat en geeft hij ’s avonds dus een optreden.

Anneke Stins, commercieel directeur Breepark is blij met de actie van de dj: ”We zijn enorm trots dat we Tiësto met zijn show mogen verwelkomen in Breepark. Als nieuwe Bredase evenementenlocatie is het heel erg gaaf dat we gelijk een internationale held als Tiësto hebben.”

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen