Nieuwe premieres Chassé Cinema

Foto: Breda Nieuws

Deze week gaan The Florida project en M in première. In The Florida project zet de zesjarige Moonee samen met haar vriendjes de buurt op stelten, terwijl haar moeder Halley wanhopig probeert de huur voor de komende maand bij elkaar te schrapen. De film wordt geroemd vanwege de mooie locatie, net buiten Disney World in Florida. In M kampt Lila met een stotterprobleem waardoor ze zich liever in stilte hult, totdat haar leven overhoop wordt gehaald door kamikazepiloot Mo.

Vanaf zondag 11 februari draait er een nieuwe kinderfilm in Chassé Cinema: De Hazenschool. De kleine haas Max wil dolgraag lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Alleen loopt zijn plan niet zoals verwacht en belandt hij in Hazenschool, een plek waar de tijd stil lijkt te staan. En heb je tijdens carnaval de liefde van je leven niet ontmoet? Niet getreurd, op Valentijnsdag 2018 staat Chassé Cinema helemaal in het teken van de liefde (die nog gevonden moet worden). Wees welkom in onze CineSjans Suite en ontmoet andere singles tussen de 25-40 jaar. Samen kijken jullie de film The shape of water, die na afloop zeker genoeg gespreksstof biedt.

De woensdagdocu The last fight geeft een unieke inkijk in de wereld van de vechtsport MMA (Mixed Material Arts). Centraal staat Marloes Coenen die besluit om haar bokshandschoenen aan de wilgen te hangen. Met haar coach en partner stippelt ze de eindfase van haar indrukwekkende loopbaan uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen