Hans en Grietje in betoverende sprookjesmusical

Foto: Nick van Ormondt

Wie kent Hans & Grietje niet? Dit bekende sprookje komt nu als musical naar Chassé Theater toe. Geproduceerd door Van Hoorne Entertainment, befaamd voor de eerdere uitgebrachte musicals. Zoals Roodkapje. Sneeuwwitje en Rapunzel en nu dus Hans & Grietje.

Grietje wordt vertolkt door Janouk Kelderman, bij de jongere bezoekers beter bekend als Keet! van RTL Telekids. Ook was zij te zien in Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan. Voor de trouwe bezoekers van musicals van Van Hoorne zijn Titus en Fien geen onbekende figuren. Ook zij maken hun opkomst in deze musical.

De voorstelling

De vader van Hans & Grietjes besluit om ze in het bos achter te laten. Hij heeft geen geld om ze te onderhouden en hoopt dat iemand ze daar vindt, Na dagen dwalen komen de kinderen Titus tegen, een grappige en groene tovenaar. Hij neemt ze mee naar een heel bijzonder huisje, gemaakt van snoep, koek en andere lekkernijen. Honger zullen zij niet meer hebben. Maar wat zij niet weten is dat Fien, de gemene vrouw van Titus hele andere plannen heeft. Zijn Titus en Fien te vertrouwen of moeten Hans & Grietje heel erg op hun tellen passen?

Nog meer leuke dingen

De kinderen kunnen meedoen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken kans om mooie prijzen, Deze worden na de show uitgereikt op de podium. Ook is een mogelijk om met de cast op de foto te gaan tijdens de meet en greet. Als je nog genoeg energie over hebt, kom lekker swingen op de Sprookjesafterparty in de foyer.

Chassé Theater
Datum : woensdag 18 april
Tijd      : 15:00
Prijs     : €7.00 excl. reserveringskosten

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden