Creatief talent gezocht uit Brabant

Kunstbende roept iedereen van 13 t/m 18 jaar op om met zijn of haar creatieve talent uit de bezemkast te komen en het podium te beklimmen!

Via selectie- en voorrondes in elke provincie kunnen jongeren bij Kunstbende hun eerste podiumervaring opdoen en worden ze beoordeeld door een professionele jury. Daarnaast biedt Kunstbende dit jaar extra veel workshops in het hele land aan, zodat jongeren zich nog meer kunnen ontwikkelen. Aanmelden voor de wedstrijd en workshops gaat via kunstbende.nl.

Van bezemkast naar Lowlands

Kunstbende bestiert weer het hele land om jong creatief talent uit te dagen uit de ‘bezemkast‘ te komen en het podium te beklimmen. Meedoen kan in acht categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Eenmaal aangemeld volgt het talent een avontuurlijk traject: via workshops en de voorronde naar hopelijk een masterclassweekend en de finale. Daarna stromen de nummers 1 door naar de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank op Lowlands. Als kers op de taart krijgen de nummers 1 een individueel talentontwikkelingstraject dat leidt naar een podiumplek op een landelijk bekend festival of museum, van Mysteryland tot Stedelijk Museum Amsterdam.

Aanmelden via kunstbende.nl

De Brabantse Kunstbende Finale is op 28 april in 013, Tilburg. De landelijke finale is op zaterdag 29 juni 2019 tijdens het Kunstbende Festival in de Westergasfabriek in Amsterdam. Iedereen van 13 t/m 18 jaar kan zich nu inschrijven via kunstbende.nl. De workshops zijn bijna altijd gratis en te vinden op kunstbende.nl/agenda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen